Vårtävling – vinn biljetter till filmen om Sara Parkman!

Folk You har i samarbete med Folkets Bio en utlottning av biobiljetter till dokumentärfilmen Som vi har älskat - en film av Gustav Ågerstrand som tar dig rakt in i hjärtat av folkmusiken med ett intimt och mångfacetterat porträtt av artisten, tonsättaren och folkmusikern Sara Parkman. Filmen har premiär på Folkets Bio biografer den 27 mars och är något du inte vill missa!

⊱Vad är det för pris?
Biljetter till filmen Som vi har älskat på valfri Folkets Bio-biograf. 5 personer vinner biljetter för två! (Vi lottar alltså ut 10 biljetter totalt) Se en karta över alla Folkets Bio-biografer här.

⊱Vem får tävla?
Alla unga upp till 25 år får vara med och tävla! (Fram till dagen du fyller 26 år).

⊱Hur du tävlar:
1: Bli medlem i föreningen Folk You Folket här. Folk You Folket är vår största medlemsförening för dig som är mellan 6-25 år och rör dig i folkmusik och -dans sammanhang. Medlemskapet är gratis.
2: Vad är kärlek till folkmusik för dig? Ta ett foto eller spela in en kort film som visar eller representerar vad folkmusik-kärlek är för just dig. Du kan också använda ett gammalt foto eller film, så länge det är du som är fotografen.
3: Skicka ditt foto eller din film till info@folkyou.se. Ange också ditt namn i mailet och till vilken Folkets Bio-biograf du vill ha biljetter om du vinner.

⊱Hur länge pågår tävligen?
Skicka in ditt bidrag senast lördag 23 mars!

Vinnaren kommer att utses av Folk You’s kansli och vinnarna kommer att meddelas i vecka 13. Har du några frågor kring tävlingen? Maila info@folkyou.se! Tävlingen arrangeras av Folk You i samarbete med Folkets Bio.

Translate