Pluggar du på folkhögskola?

Eller annan utbildning där ni sysslar med folklig musik eller dans? Traditionellt hantverk eller folkkonst av något slag kanske? Då borde er klass gå ihop och bilda medlemsförening hos oss!

Det finns många olika projekt eller arrangemang ni skulle kunna genomföra med stöd från oss, under eller efter studietiden. Bland våra medlemmar idag finns grupper på folkhögskolor, gymnasium eller andra utbildningsinstitutioner som gått ihop och skapat förening för att kunna bli Folk You-medlemmar.

Två tips från oss:

🟠 Gå ihop och starta en förening som kan leva vidare på skolan år efter år, och där initiativtagarna successivt byts ut varje år när nya studerande kommer in och andra lämnar. Kanske kan ni starta en tradition av årliga evenemang som föreningen driver?
🟠 Andra vanliga exempel är att vänner som studerat tillsammans går ihop och bildar en egen förening under studietiden – för att sen kunna fortsätta skapa efter att de gått ut, med stöd från Folk You. Få en skjuts ut i kulturskaparlivet med hjälp av oss!

Maila oss på info@folkyou.se om er klass vill veta mer. Ni kan också läsa mer om hur medlemskap hos oss fungerar här

Translate