Gratis kassörskurs för våra medlemmar!

Här kommer ett hett tips till alla er som är medlemmar i Folk You. Eftersom vi är ansluta till MAIS (Musikarrangörer i Samverkan) så bjuder Svensk Jazz er kassörer och aspirerande kassörer i våra medlemsföreningar på en digital kassörskurs!
🟠 När? Den 24 april kl 19-20:30.

🟠 Var? Digitalt! Möteslänk skickas ut den 24 april till de kassörer som anmält sig.

🟠 Föranmälan krävs! Anmäl dig senast 23 april här.

🟠 Kursledare är Erik Kristoffersson, redovisningskonsult och musiker.
 
Den här kursen är öppen specifikt för er kassörer. Ni styrelseledamöter med andra ansvarsområden får stå över den här gången, men vi på Folk You tar gärna emot era önskemål om ni drömmer om en kurs just för er! Maila oss på info@folkyou.se, så ska vi se vad vi kan göra.
Translate