Ansök om projektbidrag 13-20 februari!

Årets första ansökningsomgång för projektbidrag är öppen. Sök in med er idé inom folkmusik, -dans eller slöjd och hantverk.
Arrangera en danskurs, en slöjdkväll eller musikfestival i er förening! Folk You ger bidrag till föreningar som vill driva projekt av unga eller för en ung målgrupp (6-25 år). Bidraget går att söka mellan 13-20 februari. Läs mer om kriterierna och skapa er ansökan här.
 

För att söka våra projektbidrag måste er förening först bli medlem i Folk You. Vi välkomnar ständigt fler utövare och arrangörer inom folkkultur att ansluta sig till oss. Är ni en grupp unga som vill starta förening för att kunna söka bidrag? Maila gärna vår verksamhetsledare Ina på ina.molin@folkyou.seså hjälper hon er på traven. Ni kan också läsa mer om hur ni gör för att bilda förening på Folkwebben.

Är du ensam utövare som skulle vilja bli medlem hos oss? Då kan du ansluta dig till någon av våra medlemsföreningar. Här kan du hitta alla våra medlemsföreningar och information om hur du blir medlem i dem.

Translate