Ansökan till årets sista projektbidrag är öppen!

Har du en idé inom folkmusik, -dans eller slöjd och hantverk? Bli Folk You-medlem och prova att söka!
Arrangera en danskurs, en slöjdkväll eller musikfestival! Folk You ger bidrag till projekt av unga eller för en ung målgrupp (6-25 år). Bidraget går att söka mellan 20 november – 3 december. Läs mer om kriterierna och skapa din ansökan här.
 

För att söka våra projektbidrag blir du först medlem i Folk You. Vi välkomnar ständigt fler folkkultur-utövare och arrangörer att ansluta sig till oss. Du kan antingen ansluta din förening till oss, eller själv bli medlem i någon av våra medlemsföreningar. Läs mer om hur du gör här, eller maila oss på info@folkyou.se om du är osäker.

Är ni en grupp unga som vill starta förening för att kunna söka bidrag från oss? Maila gärna vår verksamhetsledare Ina på ina.molin@folkyou.seså hjälper hon er på traven. Ni kan också läsa mer om hur ni gör för att bilda förening på Folkwebben.

Traditionella dräkter från Kina under nyårsparad. Bilden överst på sidan visar korgflätning i rotting.
Translate