Häng med Folk You på Regional Arrangörsträff i Stockholm 1-2 december!

Den 1-2 december anordnas årets sista regionala arrangörsträff. Kom och träffa oss där!

På programmet står exempelvis samtal kring aktuella kulturfrågor, presentation av region Stockholms uppdrag kring musik, information från Kulturrådet, samtal, nätverkande, konserter och mycket annat. Läs mer om programmet här.

Träffen riktar sig till musikarrangörer. Vi vet att många av er medlemmar i Folk You arrangerar konserter och kurser, så vi hoppas att träffa er där! Vi möter gärna upp er på introminglet kl 16.00 på fredagen, så vi kan gå tillsammans på evenemanget under både fredagen och lördagen.

Det är kul att nätverka Folk You-medlemmar emellan, men vi vet också att det kan vara skönt att känna att man inte går helt själv på denna typ av evenemang! Du/ni som vill komma får gärna meddela vår verksamhetsledare Ina på ina.molin@folkyou.se innan, så vet vi om att vi ska möta upp er på minglet.

Det kostar ingenting att delta på den regionala arrangörsträffen. Ni blir dessutom bjudna på mat, fika och konsertinträde. Ni som behöver det får även boende. Så resan är det enda ni behöver bekosta själva. (Psst! Ni kan söka Ung & Pank för resan. Läs mer här). 

De Regionala Arrangörsträffarna organiseras av MAIS (Musikarrangörer i Samverkan), där Folk You sitter i styrelsen. Tänk vad bra det vore om vi får en stark representation av Folk You-föreningar när så många viktiga frågor ska diskuteras, både inom branschen och med politiker, myndigheter och region.

Hoppas vi ses där!

Translate