Ung&Pank 2023

Ideella föreningen Folk You Folket bjuder på resa upp till 500 kr per person för dig som är i åldern 6-25 år och medlem i Folk You Folket.

är du ung och pank?

Ett liv rikt på kultur och som delas med andra är grunden för den fantastiska community som folkmusiken skapat. Som ung är det inte alltid enkelt att få ekonomin att gå ihop med det som behövs för personlig utveckling och nätverkande.

Därför bjuder Folk You Folket på resor till evenemang kopplat till folkmusik, -dans eller slöjd/hantverk i sommar och i höst! Du kan ansöka om resor du redan gjort och resor du planerar att göra. 

Maxbelopp är 500 kr. Sista ansökningsdatum är 31 oktober 2023, men bidrag delas ut löpande upp till 20.000 kr. Detta innebär att du kan få ditt bidrag innan oktober är slut, men även att bidragen kan ta slut innan sista ansökningsdag – vänta inte med att söka!

Kriterier för att beviljas Ung & Pank 2023:
– Du är 6-25 år
– Du är medlem i Folk You Folket
– Du ska åka, eller har åkt, på ett evenemang relaterat till folk-/världsmusik, -dans eller slöjd/hantverk under maj–december 2023
– Du ansöker och redovisar enligt instruktionerna nedan

Har du frågor om Ung&Pank? Hör av dig till ina.molin@folkyou.se

såhär gör du

  1. Om du inte redan är medlem i Folk You Folket så blir du det genom att klicka dig hit: Bli Medlem i Folk You Folket. Medlemskapet är gratis och måste förnyas varje år för att fortsätta gälla
  2. Ansök till Ung&Pank genom att fylla i ansökan nedan
  3. Spara kvitton för din resa, samt fixa en bild på dig själv när du är på evenemanget
  4. Du får besked om bidraget beviljas senast 7 november
  5. Skicka in dina kvitton, bilder och uppgifter i redovisningsformuläret längst ner på sidan
  6. Pengarna betalas ut när vi har fått in din redovisning

ansökan

redovisning

om folk you folket

Folk You Folket är en förening för dig som är mellan 6-25 år och rör dig i folk- och världsmusik och -dans sammanhang. Vi har som ambition att förenkla för våra medlemmar att medverka på festivaler, konserter och andra sammankomster. Detta gör vi genom att skapa samarbeten med andra organisationer för att skapa fördelaktiga möjligheter för våra medlemmar, exempelvis genom att dela ut resebidrag och ha medlemsrabatter till olika folkmusikfestivaler. 

Du som är medlem bidrar till att stötta barn och ungas utövande inom folk- och världsmusik och -dans. Medlemskapet är gratis och måste förnyas varje år. 

Folk You Folket är medlemmar i organisationen Folk You och genom att gå med i Folk You Folket väljer du också att bli medlem i organisationen Folk You. Även detta medlemskap är gratis.

Translate