Förnya medlemskapet!

Det är jättelätt att förnya medlemskapet hos Folk You! Här finns tips för dig som medlemsförening och för dig i Folk You Folket.

Det är jättelätt att förnya medlemskapet hos Folk You! Också helt nödvändigt om ni tänkt söka våra bidrag. Här finns tips för dig som medlemsförening och för dig i Folk You Folket!

Enklaste sättet för dig som medlemsförening

EBas har en funktion som enkelt skickar ut information till alla som var medlemmar 2022. Gå till medlemslistan och välj Skicka inbjudningar till medlemmar 2022 – era medlemmar går då snabbt in och bekräftar sina uppgifter via en länk i ert utskick.

Enklaste sättet att registrera nya medlemmar i eBas är att aktivera en online-registreringslänk och dela den med de som vill gå med i er förening. Då kan varje enskild medlem snabbt och enkelt registrera sig i eBas. Har ni redan färdiga medlemslistor kan föreningen ladda upp alla medlemmar på en gång i eBas med hjälp av en excelmall.

Kolla av så att minst 60 procent av organisationens medlemmar är från 6 år till 25 år. Detta är ett krav för att ni ska få vara anslutna till Folk You.

Förnya medlemskap i Folk You Folket

Det gör du via Folk You Folkets registreringslänk. Som alltid helt gratis!

Varför är det viktigt att rapportera medlemmar i eBas?

Folk You är en ungdomsorganisation som drivs genom sina medlemsföreningar och får stöd från den statliga myndigheten MUCF – Myndigheten för civilsamhälles- och ungdomsfrågor. För att vi ska få bidrag från MUCF och därmed kunna dela ut våra verksamhetsbidrag och projektbidrag måste våra medlemsföreningar tillsammans varje år ha minst 1000 inrapporterade medlemmar mellan 6-25 år.
Därför är det viktigt att din förening rapporterar in sina medlemslistor i eBas varje år.

Translate