Sök projektbidrag 21 november – 4 december!

Sök projektbidrag hos Folk You - sista omgången för i år öppnar idag!

Vem kan söka?
Du/ni som vill göra något för en målgrupp mellan 6-25 år. Helst ska också unga arrangera eller på annat sätt ha inflytande i skapandet av projektet ni söker för.

Du/ni som har en liten eller stor idé som du skulle vilja förverkliga men saknar de ekonomiska medel som behövs. Idén ska ha en koppling till utövande eller arrangörskap inom folklig musik, dans eller slöjd och hantverk.

Du behöver ingå i en av Folk Yous medlemsföreningar för att söka våra stöd. Stöden ges inte till enskilda personer, utan till föreningar. Det innebär att du måste förankra idén hos din förening innan du ansöker, så att ni som förening står bakom ansökan.

Inte medlem hos oss?
Ingår du i en grupp unga utövare eller arrangörer där merparten är under 25 år? Då kan ni bilda förening och ansluta er, det är gratis och enkelt. ELLER så kan du som privatperson bli medlem i någon av våra redan existerande medlemsföreningar. Läs mer här!

För vilka idéer kan ni söka projektbidraget?
Det kan vara en festival, utställning, scenföreställning, kurs, workshop, filminspelning, konsert, uppvisning, turné eller något annat projekt kopplat till folkkultur. Er fantasi sätter gränserna! Alla kriterier för att söka bidraget går att läsa om här.

Vi välkomnar ständigt fler unga utövare och arrangörer att ta del av våra projektbidrag! Folk You stöttar traditionell och samtida folkmusik från världens alla hörn.

Läs mer om våra projektstöd och gör din ansökan här!
Ansökningsperioden är öppen 21 november till 4 december.

Translate