Traditionell eller nyskapande folkdans från något av världens alla hörn?

Vi stöttar projekt inom dans!
Foto: Klara Silvemark

Vi är också en förening för er dansare!
Är ni en verksam grupp som vill bli medlemmar? Eller är du kanske redan medlem och vill söka bidrag för ett dansprojekt inom din förening?

Vi välkomnar fler dansande medlemmar till Folk You! Är ni en grupp där merparten är under 25 år och kan ni tänka er att bilda förening för att få göra det ni älskar? Eller kanske är er grupp redan med i en förening? Då kan ni ta del av våra projektstöd, arrangemang och annat som hör medlemskapet till. Vi hjälper er med föreningsbiten också!

Känner du dig osäker på vad som ryms inom begreppet folkdans? För oss innebär folklig kultur både det traditionella och det nyskapande från hela världen! Maila oss på info@folkyou.se om du har frågor kring medlemskapet.

Translate