Stickkafé, syjunta eller täljargille?

Vi stöttar projekt inom slöjd och hantverk!

Vi stöttar projekt inom slöjd och hantverk!
Slöjd och hantverk är ett av de tre områden som vi stöttar, utöver folkmusik och dans. Är ni en verksam grupp slöjdare som vill bli medlemmar? Eller är du kanske redan medlem och vill söka bidrag för ett hantverksprojekt inom din förening?

Just nu söker vi fler framtida medlemmar som sysslar med slöjd och hantverk! Är ni en grupp där merparten är under 25 år och kan ni tänka er att bilda förening för att få göra er grej? Då kan ni ta del av våra projektstöd, arrangemang och annat som hör medlemskapet i Folk You till. Vi hjälper er med föreningsbiten också!

Vi välkomnar också er som redan är medlemmar att söka våra bidrag för projekt inom slöjd och hantverk! Nästa ansökningsomgång för projektbidrag är 7-20 mars. Läs mer här!

Vill ni veta mer om hur vi kan bidra till er eller ett projekt ni drömmer om – kontakta oss på info@folkyou.se. Oavsett om ni redan är medlemmar eller funderar på att bli.

Foton: Klara Silvemark
Translate