Projektbidrag 2022

Nu finns datum för inlämning av ansökningar till årets projektbidrag. Första omgången är 7-20 mars. Ladda ner ansökningsformuläret redan nu!

Nu finns datum för inlämning av ansökningar till årets projektbidrag. Första omgången är 7-20 mars. Ladda ner ansökningsformuläret redan nu!

Våra projektbidrag går till vågade idéer och nyskapande arrangemang. Det kan vara en festival, danskurs eller kanske en folkdräktsuppvisning. Ja, din förening kan egentligen söka för vad som helst. Framförallt vill vi stödja projekt som gynnar demokrati, kultur och ungas organisering och möjligheter att påverka.

Datumen då du kan söka projektstöd för 2022 är:
7 – 20 mars
2 – 15 maj
12 sept – 25 sept
21 nov – 4 dec

(Observera att de tre senare datumen kan komma att ändras)

Dessa datum är då ansökan om projektbidrag kan skickas in till oss. Men du kan redan nu ladda ner ansökningsformulär och börja fundera och formulera dig kring din projektidé. Mer om ansökan och formuläret kan du läsa här!

OBS! Det finns inget krav på att projektet ni söker bidrag för måste genomföras före nästkommande ansökningsomgång, det går jättebra att ansöka om bidrag för projekt som ska ske längre fram i tiden. Ju längre framförhållning ni har – desto bättre är det!

På bilden ser du en konsert på Kafé Nyfiket på Rättviks Gammelgård som arrangerades av Kulturföreningen KAOS med projektstöd av Folk You under 2021.


Translate