Anmäl dig till vårt Mentorsprogram!

Är du ung och aktiv inom musik, dans eller hantverk? Kanske studerar du eller sysslar med din konstform på fritiden? Kanske går du i tankar om att utveckla dina kunskaper för att söka en utbildning eller börja syssla med din konstform professionellt?

Är du ung och aktiv inom musik, dans eller hantverk? Kanske studerar du eller sysslar med din konstform på fritiden? Kanske går du i tankar om att utveckla dina kunskaper för att söka en utbildning eller börja syssla med din konstform professionellt? Då kan du ansöka om att vara med i Folk Yous mentorsprogram! Tre mentorer som är verksamma inom respektive fält kommer leda varsin mentorsgrupp av unga under våren.

Vem kan söka:
Du som är mellan 18-25 år.

Du som har allt ifrån konstnärliga funderingar till funderingar kring utbildning eller att vara yrkesverksam i en kreativ bransch. Du som vill bolla dessa tankar med en mentor och mentorsgrupp av likasinnade.

Du behöver inte ha någon särskild utbildning eller bakgrund för att söka, det viktiga är drivet!

Du behöver kunna medverka på de planerade träffarna.

Du behöver vara eller bli medlem i Folk You innan du skickar in ansökan. Det är enkelt och gratis att gå med på vår hemsida. Antigen kan du som privatperson bli medlem här.
Är du medlem i en annan förening som sysslar med folkmusik, -dans eller hantverk så kan istället hela föreningen ansluta sig här

Om mentorsprogrammet och Folk You:
Vi har plats för max 5 deltagare per mentorsgrupp. Vi kommer ha totalt 3 mentorsgrupper, en för respektive musik, dans och hantverk.

Mentorsprogrammet inleds med en första träff sista veckan av januari. Sedan ses ni 3 gånger till ca 1 gång per månad. Varje träff är på 2 timmar.

Deltagandet sker hemifrån (där du befinner dig) och online.

Tillfällena leds av mentorn och utgår från varje grupps unika behov. Varje deltagare får chans att lyfta en tanke, fundering eller problem under varje tillfälle för att sedan låta gruppen diskutera utmaningen tillsammans med mentorn.

Du får möjlighet att lyfta ditt eget konstnärskap i Folk Yous sociala medier, om du vill. Anmäl dig via knappen nedan senast söndag den 23/1. Först till kvarn gäller.

Har du några frågor om upplägget, anmälan eller annat som rör mentorsprogrammet? Maila vår verksamhetsledare ina.molin@folkyou.se. Mentorerna inom respektive område kommer att presenteras nu löpande, håll utkik på våra sociala medier!

MENTOR #1 HANTVERK – Lina Odell
MENTOR #2 DANS – Pia Del Norte Pohjakallio
MENTOR #3 MUSIK – Sara Parkman
Translate