Folkforum i Malmö den 22 november

Måndag den 22 november anordnas Folkforum 2021 - version 1.2 i Malmö. Folkforum är Folk Yous nätverksträff för våra medlemmar.

Måndag den 22 november anordnas andra halvan av Folk Yous nätverksträff för våra medlemmar 2021 – Folkforum.

Vi träffas i Malmö på Barnens scen i Folkets Park och diskuterar, lyssnar på musik och äter tillsammans. Passa på att komma och mingla med Folk You, knyta kontakter och hitta samarbeten med engagerade från andra medlemsföreningar samt få lite kultur innanför västen.

Program
17:30 – drop in, mingel och mat
18:00 – gemensam diskussionspunkt ledd av Ina Molin, verksamhetsledare på Folk You, och Hanna Andersson, kommunikatör på Folk You
19:00 – konsert med Trio Rop
20:00 – slut

Kommer du resande utanför Malmö kan du ansöka om resebidrag från Folk You. Information om detta finns att få via anmälan.

Anmäl dig till Folkforum 2021 – version 1.2 senast onsdag den 17 november 2021

Varmt välkommen!

Folkforum 2021 – version 1.2 arrangeras i samarbete med Kulturens Bildningsverksamhet.

Foto: Johannes Bergil


OM TRIO ROP

Trio Rop är ett möte.

Tre unika röster möts i ett rum där tiden står still. Genom samklang, dissonans, svängiga polskor och finstämd textläsning tar de publiken till en plats med motljus och vackra skuggningar.

Gammal folktradition som berättar om urtida sägner får nytt liv i mötet med Trio Rops nyskrivna material. Med kraft och lekfullhet, viskningar och rop skapar de tillsammans ett unikt ljudlandskap med täta klanger där berättandet får stå i centrum.

Trio Rop är

Elin Buxfeldt – sång
Sofia Källman – sång
Petrix Hessel – sång

Translate