Hjälp, jag är revisor! Kurs för föreningsrevisorer

Gå kurs i revisorskap med Folk You. För dig som är, funderar på att ställa upp som eller bara är nyfiken på vad det innebär att vara revisor i en förening. Två kurstillfällen, det första den 24 november. Gratis för alla Folk You-medlemmar.

”Hjälp, jag är revisor!” är kursen för dig som är, funderar på att ställa upp som eller bara undrar vad det innebär att vara revisor i en förening.

Under två träffar guidar Desirée Widell och Sandra Rönnsved (verksamhetsrevisorer för Ung Media Sverige) dig i konsten att vara revisor. Det blir handfasta råd och tips, förklaringar av knepiga begrepp och en del övningsuppgifter. Tillsammans med övriga kursdeltagare hjälps ni åt att avdramatisera revisorsposten i föreningslivet.

Vad: Revisorskursen ”Hjälp, jag är revisor!”
Var: Digitalt via Zoom (länk skickas ut via mejl ett par dagar innan kursen)
När: Onsdag den 24 november kl 18:30-20:00 samt ytterligare en träff under våren (meddelas vid första kurstillfället)

Kursen är gratis för medlemmar i Folk You.

Det är helt ok att komma ett helt gäng från en förening, kanske har ni både medlemmar och styrelseledamöter som vill gå.

Sista anmälningsdag den måndag den 22 november.


Om kursledarna

Desirée Widell
Utbildad journalist som idag arbetar som kommunikatör på Sveriges folkhögskolor. Var länge aktiv i förbundsstyrelsen för Ung Media Sverige, senast som förbundsordförande åren 2018-2019. Idag är hon verksamhetsrevisor för Ung Media Sverige och även verksamhetsrevisor för den Europeiska paraplyorganisationen European Youth Press.

Sandra Rönnsved
Var förbundsordförande för Ung Media Sverige 2015-2017. Har studerat statsvetenskap och studerar just nu medie- och kommunikationsvetenskap. Arbetar som kommunikatör på Djurskyddet Sverige. Är också verksamhetsrevisor för Ung Media Sverige.


Kursen genomförs i samarbete med Kulturens Bildningsverksamhet.

Translate