Vill du bli Folkmusikproducent?

Hösten 2018 söker Folk You unga folk, världsmusik – och dansintresserade som vill arrangera konserter. Har du alltid drömt om att lyssna på dina idoler live eller längtat efter en kväll där alla klär ut sig som älvor i en skogsglänta och dansar till levande musik! Nu finns det chans att skapa en egen konsert med stöd från Folk You och vår största medlemsförening Folk You Folket!

Du kommer med idén och Folk You hjälper dig genomföra den!

Folk You hjälper till med stöd, spånande, bokföring, administration, bidrag och utbildning i att arrangera så att fler unga ska våga sätta sig i producentstolen!

Maila namn, sysselsättning och din idé till emma.swensson@folkyou.se. Så hör vi av oss och spånar tillsammans om hur vi kan förverkliga din idé! Deadline är flytande och helt beroende på när du har tid och hur tidigt på hösten idéer kommer in. Först till kvarn med andra ord.

Translate