FOLKFORUM 2018

 I höst arrangerar Folk You FOLKFORUM i Sundsvall!

 Intensiva diskussioner, härlig musik och fantastisk mat

Folkforum är Folk Yous medlemsträff där vi lär känna varandra, utbyter idéer, och diskuterar oss fram till utveckling. Medlemsföreningarna i Folk You är FOLK YOU! Vad tycker du att Folk You ska göra och på vilket sätt behövs vi för er medlemsföreningar?Vår tanke är att vi tillsammans genom diskussion, spel, konserter och dans ska uppleva en helg då vi utvecklar oss själva och varandra. Ni som medlemmar ska få utrycka vad ni vill och vi ska tillsammans jobba för att nå målen.

Program

Datum:  Fre 2 nov – sön 4 nov 2018. Programmet startar på fredagen ca kl 18 och vi alla åker hem efter frukosten på söndagen.
Plats: Sundsvall
Kostnad: Alla medlemmar i er förening är välkomna, men Folk You betalar för Resa, Boende, Mat och allt annat kul som händer under helgen för max två personer per medlemsförening. Planeringen är i full gång så vi kan ännu inte säga vad deltagaravgiften kommer landa på, men det brukar bli mellan 200 – 500 kr/person (inkl. mat och boende).
Program: Programmet uppdateras efterhand, har du förslag till programmet eller själv vill bidra med en uppvisning, konsert, workshop m.m. Hör gärna av dig till Christian Cuadra: christian.cuadra@folkyou.se
Anmälan: Anmälan görs via denna länk

Har du ingen egen medlemsförening?

Gå med i Folk Yous största medlemsförening Folk You Folket och anmäl dig till Folkforum via den föreningen, först till kvarn!

FOLK YOU FOLKET är Folk Yous största medlemsförening och är skapad för dig mellan 6 -25 år som vill ta del av Folk Yous förmåner och stötta barn och ungas utövande inom folk, världsmusik och dans utan att själv behöva driva förening. Läs mer om Folk You Folket och bli medlem här.. Medlemskapet är gratis och måste förnyas varje år.

Vid frågor kontakta Christian Cuadra

mail: christian.cuadra@folkyou.se

tel:    +46(0)73 – 835 17 83

Folk You bedriver folkbildningsverksamhet tillsammans med  Studieförbundet Kulturens Bildningsverksamhet. Kulturens verksamhet bedrivs genom statsbidrag. Uppgifter om deltagare i verksamheten samlas in, avidentifieras och används som ett underlag för uppföljning, bidragsfördelning och forskning.


Translate