Vi fick pris!

Folk You fick pris i kategorin ”Barn och unga” på Folk och världsmusikgalan 2018!

Wow! Tack för stödet! Stolta och glada representanter för Folk You syns på bild och skickar ut hälsningar till alla er medlemmar och medlemsföreningar som jobbat, kämpat och kämpar för barn och ungas utövande, organisering, inspiration, filmer, kurser, läger, workshops, konserter, musik, dans, festivaler, resor och mycket mycket mer! Folk Yous fantastiska ordförandena Anja Marisol Hellström och Anton Schneider tar hem statyetten till sin odling och förvaltar den tillsvidare, men vi är alla vinnare, känn dig ärad! Nu kör viiiiiiii!!!!!❤️❤️❤️❤️

Juryns motivering:
”Det finns många som på ett fantastiskt sätt lotsar barn och unga in i musikens och dansens underbara värld. Och utan dessa skulle vår traditionskultur dött ut för länge sedan. Det kommer ständigt en ny generation som ropar ”ur spår” och är redo att ta plats. Vår vinnare vill kratta manegen och visa vägen. Se till att möjligheterna är så bra som det bara går. Här får alla plats, här finns ambition och entusiasm och här finns en ny aktör som i raketfart och med nya grepp hittat sin plats i traditionskulturens 2000-tal.”

 

Translate