Nominerade till Årets barn och unga på Folk- och världsmusikgalan 2018!

 

 

 

 

 

 

 

 

Väldigt stolta och glada är vi! Tillsammans med Ninni Carr och ULV – Uplands Låtverkstad är FOLK YOU nominerade till pris på årets Folk- & världsmusikgala, kategori Årets Barn och Unga. Ses i Norrköping i April!    

Här var en väldigt fin nominering som kom in till juryn: ”Unga folkmusiker som drar igång ny verksamhet för unga folkmusiker. Entusiasm, idérikedom och mod gör att det här är en organisation som på kort tid etablerat sig som en seriös och ambitiös aktör med fingertoppskänsla som inte tvekar att testa nya grepp för att nå resultat.”

Träffa Folk You på galan!

Vi arrangerar workshop tillsammans med Ethno Experience och Songlines, vi kommer ha öppet samtal på temat Folkmusiken förenar generationer, myt eller verklighet? där självaste ena hälften av Folk Yous ordförande Anton Schneider kommer leda samtalet och vi kommer ha ett bord på mässan, kom förbi! 

Kolla in galaprogrammet här!

Translate