Folk You Årsmöte 2018

Det är dags att anmäla vilka representanter er förening ska skicka till Folk You’s årsmöte i Göteborg. Vem som helst från er förening kan åka, det viktigaste är att ni anmäler i länken nedanför vilka ni planerar att skicka till mötet så vi kan planera mat.
Det är viktigt att ni i styrelsen för er förening förmedlar informationen till övriga medlemmar så att er förening blir representerad på årsmötet.

Varje förening kan skicka två ombud för vilka Folk You betalar resa och boende.

Lördag 24 mars 12:00 – 16:00
Frilagret i Göteborg – Konferensrum på plan 1
Börjar med enklare lunch/fika 12:00
Mötet börjar 12:30

Anmälan Folk You Årsmöte 2018


Välkomna på föreningen Folk You Folkets årsmöte!


Folk You Folket är Folk Yous största medlemsförening och är skapad för dig mellan 6 -25 år som vill ta del av Folk Yous förmåner och stötta barn och ungas utövande inom folk, världsmusik och dans utan att själv behöva driva förening. Du får detta mailet för att du blivit medlem i Folk You Folket under år 2017. Folk You Folket skickar inte ut spam mail, men kallelse till årsmötet skickas ut till alla medlemmar en gång om året för att då är alla välkomna att vara med och rösta om vad Folk You Folket ska göra under år 2018. Om du inte vill vara medlem i Folk You Folket längre eller vill bli borttagen från mail-listan är det bara att höra av sig. Se kontakt till ordförande Emma Swensson längre ner. Medlemskapet i Folk You Folket är gratis och måste förnyas varje år.

Årsmöte
Lördag 17 mars

kl 13.00-15.00

Perrong 23, Stobyvägen 1

Hässleholm

För frågor och anmälan maila till Emma Swensson på emma.swensson@folkyou.se

Årsmöteshandlingar

Translate