Folkrotfestivalen 2017

Festivalen Folkrot i Skåne söker just nu akter med ungdomar, kvinnor, dansare samt familjeföreställningar. Vill du se någon särskild eller vill du själv spela på Folkrotfestivalen 2017 22 Juli? Folkrot är en familje- och kulturfestival som hyllar skånsk folklig kultur i bred bemärkelse. Skicka ett mail till folkrot2017@gmail.com med en kort introduktion på varför du tycker att de ska presentera den akt som du föreslår. De har ett par platser kvar på programmet, så skicka in ansökan nu!

Vad är Folkrotfestivalen? Folkrot handlar om möten mellan människor och möten mellan musikanter. En øresundsfestival som välkomnar alla, barn, unga och gamla. En vecka i juli återkommande varannat år bjuder denna folkkulturfestival på buskspel, hemslöjd, sagor, trolska bokskogar, islandshästar, barnhörna, camping, dansbana, nattsudd och spelglädje.

www.folkrot.se/festival (under uppdatering)

Translate