Läsmaterial och podcast från Access Folk

Folk Yous styrelse har varit med i projektet Access Folk, och bidragit i samtal om att öka och bredda deltagandet i folkkultur. Nu finns en rapport och en podcast om deltagande i folkmusikscenen i England.

Tillsammans med fem andra folkkulturorganisationer från Europa har Folk You bidragit i projektet Access Folk – läs mer om projektet här. Nu går det att ladda ner en rapport om deltagande i folkmusikscenen i England och även lyssna på en podcastserie som producerats under våren. Ladda gärna ner rapporten nedan, eller lyssna på podcasten.

Rapporten och podcasten är på engelska. Här nedan finns dock översatta slides från samtalet vår styrelse hade med övriga samarbetsparter i Sheffield i januari kring deltagande i folkkulturscenen. 

Föregående bild
Nästa bild
Translate