Förnya medlemskapet i Folk You för 2024!

Här delar vi en guide i hur ni gör för att rapportera in era medlemmar inför det nya året.

Nytt år, nytt medlemskap! Det är lätt att förnya medlemskapet hos Folk You. Dessutom helt nödvändigt om ni tänkt söka våra projektbidrag 2024. Så, se till att registrera alla era medlemmar i eBas nu under januari.

3 olika sätt att förnya ert medlemskap:

Logga in på eBas. Under fliken Medlemmar hittar du Medlemslistan, Onlineregistrering och Ladda upp lista. Vilken av dessa som är bäst att använda beror på hur det ser ut i din förening.

1. medlemslistan

eBas har en funktion som enkelt skickar ut information till alla som var medlemmar i er förening under 2023. Gå till medlemslistan och välj Skicka inbjudningar till medlemmar 2023. Era medlemmar går då snabbt in och bekräftar sina uppgifter via en länk i ert utskick.

2. Onlineregistrering

Enklaste sättet att registrera nya medlemmar i eBas är att aktivera en online-registreringslänk och sedan dela den med de som vill gå med i er förening. Då kan varje medlem från 2023 snabbt och enkelt omregistrera sig i eBas för 2024. Länken kan ni också dela med nya intresserade som vill bli medlemmar framöver.

3. Ladda upp lista

Har ni redan färdiga medlemslistor kan föreningen ladda upp alla medlemmar på en gång i eBas med hjälp av en excelmall.

Kom ihåg! Kolla av så att minst 60 procent av organisationens medlemmar är från 6 år till 25 år. Detta är ett krav för att ni ska få vara anslutna till Folk You.

Varför är det viktigt att registrera medlemmar i eBas?
Folk You är en ungdomsorganisation som drivs genom sina medlemsföreningar och får stöd från den statliga myndigheten MUCF – Myndigheten för civilsamhälles- och ungdomsfrågor. För att vi ska få bidrag från MUCF och därmed kunna dela ut våra verksamhetsbidrag och projektbidrag måste våra medlemsföreningar tillsammans varje år ha minst 1000 inrapporterade medlemmar mellan 6-25 år. Därför är det viktigt att din förening rapporterar in sina medlemslistor i eBas varje år.

 

Translate