Sök projektbidrag 6-19 mars!

Vi välkomnar fler unga utövare och arrangörer att ta del av våra projektbidrag! Folk You stöttar traditionell och samtida folkmusik från världens alla hörn.

Folk You är till för att unga ska få ta del av och inflytande över arrangemang inom folkkultur. De flesta typer av projekt går att söka för; det viktiga är att målgruppen är 6-25 år och att det på något sätt kretsar kring folkmusik, hantverk, slöjd eller folkdans.

Läs mer om våra projektstöd, kriterier och gör din ansökan här!

Inte medlem hos oss?

Ingår du i en grupp unga utövare eller arrangörer där merparten är under 25 år? Då kan ni bilda förening och ansluta er, det är gratis och enkelt. Eller så kan du som privatperson bli medlem i någon av våra redan existerande medlemsföreningar. Läs mer här!

Translate