Regional arrangörsträff Kristianstad

Hej Musikarrangörer, boka in Kristianstad 8-9 oktober!
Vi ses på Kulturkvarteret Kristianstad från lunch, lördag den 8 oktober till lunch, söndag den 9 oktober, utbyter erfarenheter, tankar och delar med oss av erfarenheter och idéer. På agendan finns tips kring publikutveckling och arrangörsskap, barns rätt till kultur, aktuellt från MAIS och medlemsförbunden, pågående utredning om samverkansmodellen och information från Kulturrådet. Det kommer också att finnas gott om tid för att möta och prata med arrangörskollegor.

Vi bjuds på en Showcasekonsert och jubileumskonserten med Kristianstads storband och gästsolisten Victoria Tolstoy. Den Regionala Arrangörsträffen samordnas av Musikarrangörer i Samverkan (MAIS) och dess medlemsriksförbund tillsammans med Kulturens studieförbund och den regionala värden Musik i Syd.

Regionala arrangörsträffar vänder sig till Musikarrangörer i alla genrer, från hela landet och bjuder på konferensprogram, konserter, mat, fika, underhållning och logi. Det spelar ingen roll om du arrangerar i stort eller smått eller vilken musikgenre du
representerar, alla är välkomna.

Boende, fika och mat ingår och vi tar inga avgifter. Du behöver bara stå för resan.
 
✨Lägg in datumen i kalendern och anmäl dig härSista anmälningsdag är 23 september.✨
 
Mer information om program och konserter kommer inom kort! För frågor vänd er till:
Erik Palm erik@mais.se
070-247 00 22
 
Nästkommande Regionala arrangörsträff blir i Sundsvall 19 20 november.
Translate