Årets andra projektbidragsomgång är öppen 2-15 maj.

Är du ung och aktiv inom folkmusik, -dans eller slöjd och hantverk? Vill du testa att göra verklighet av en idé du bär på om ett projekt eller arrangemang? Bli medlem i Folk You och sök våra projektstöd!

Är du ung och aktiv inom folkmusik, -dans eller slöjd och hantverk? Vill du testa att göra verklighet av en idé du bär på om ett projekt eller arrangemang? Bli medlem i Folk You och sök våra projektstöd! Årets andra ansökningsomgång är öppen 2-15 maj.

Vem kan söka?
Du eller ni som är under 26 år

Du som har en liten eller stor idé som du skulle vilja förverkliga men saknar de ekonomiska medel som behövs. Idén ska ha en koppling till utövande eller arrangörskap inom folklig musik, dans eller slöjd och hantverk.

Du behöver vara medlem i Folk You för att söka våra stöd. Vi är en paraplyorganisation för medlemsföreningar, vilket innebär att du automatiskt blir medlem genom att ingå i en av våra medlemsföreningar. Ingår du i en grupp unga utövare eller arrangörer där merparten är under 25 år? Då kan ni bilda förening och ansluta er, det är gratis och enkelt. Stöden ges inte till enskilda personer, utan till föreningar. Det innebär att du måste förankra idén hos din förening innan du ansöker, så att ni som förening står bakom ansökan. 

Läs mer om våra projektbidrag och hur du ansöker här!

Vi välkomnar ständigt fler unga utövare och arrangörer att ta del av våra projektbidrag! Folk You stöttar traditionell och samtida folkkultur från världens alla hörn.

Translate