Kurs för föreningsrevisorer – träff 2

Kursen för dig som är, funderar på att ställa upp som eller bara undrar vad det innebär att vara revisor i en förening. Detta är anmälan för träff 2 av 2. Missade du första träffen? Ingen fara!

Hjälp – jag är revisor! är kursen för dig som är, funderar på att ställa upp som eller bara undrar vad det innebär att vara revisor i en förening. Detta är anmälan för träff 2 av 2.

Missade du första träffen? Ingen fara, vi har spelat in det första tillfället och du kan ta del av det i efterhand genom att maila oss på info@folkyou.se.
Du som redan anmält dig till och deltagit vid första träffen behöver inte fylla i anmälan en gång till.

Under två träffar guidar Desirée Widell och Sandra Rönnsved (verksamhetsrevisorer för Ung Media) dig i konsten att vara revisor. Det blir handfasta råd och tips, förklaringar av knepiga begrepp och en del övningsuppgifter. Tillsammans med övriga kursdeltagare hjälps ni åt att avdramatisera revisorsposten i föreningslivet.

Vad: Revisorskursen ”Hjälp – jag är revisor!”
Var: Digitalt via Zoom
När: Onsdag den 23 februari kl 18.30-20.00

Kursen är gratis för medlemmar i Folk You. Den bedrivs som folkbildning och genomförs i samarbete med Kulturens Bildningsverksamhet.

Sista anmälningsdag den tisdag den 22 februari

Varmt välkommen! Har du frågor om kursen – kontakta oss på info@folkyou.se


Om kursledarna

Desirée Widell
Utbildad journalist som idag arbetar som kommunikatör på Sveriges folkhögskolor. Var länge aktiv i förbundsstyrelsen för Ung Media Sverige, senast som förbundsordförande åren 2018-2019. Idag är hon verksamhetsrevisor för Ung Media Sverige och även verksamhetsrevisor för den Europeiska paraplyorganisationen European Youth Press.

Sandra Rönnsved
Var förbundsordförande för Ung Media Sverige 2015-2017. Har studerat statsvetenskap och studerar just nu medie- och kommunikationsvetenskap. Arbetar som kommunikatör på Djurskyddet Sverige. Är också verksamhetsrevisor för Ung Media Sverige.

Translate