Digital låtkurs med Mia Marine

Välkomna till en låtkurs online med inspirerande folkmusikpedagogen Mia Marine! I en och halv timme kommer vi att få lära oss några nya låtar, och kanske några tips och tricks om hur vi kan få dem att svänga lite extra. Efter kursen skickar Mia ut inspelning av låtarna som vi lärt oss, så att vi kan fortsätta öva hemma.

Mia Marine är ett välkänt namn på folkmusikscenen i Norden, via band som MP3, Lena Willemarks Blåferdi, Marine & Roswall samt Marin/Marin m.fl. Till vardags undervisar hon på Musikhögskolan i Göteborg och turnerar runtom i världen med sin femsträngade fiol.

När? Söndag 10 maj kl 16 – 17.30

För vem?
Alla åldrar, instrument och nivåer är välkomna, nybörjare som proffs.

Vad behöver jag för att delta online?
En dator, wifi och ett trevligt rum som du kan sitta i. Vi kommer använda oss av digitalverktyget zoom. Instruktioner skickas ut i god tid innan det är dags.

Vad kostar det?
Kursen är gratis för alla medlemmar i Folk You Folket som är under 26 år. Medlemskapet i Folk You Folket är gratis och måste förnyas varje år. För alla personer över 26 år kostar kursen 50 kr.

Bli medlem härhttp://ebas.folkyou.se/signups/index/3

Anmälan
Sista anmälningsdag är fredag 8 maj. Skicka namn, ålder, emailadress, instrument och hur länge du har spelat till emma.swensson@folkyou.se

Translate