Folkforum i Malmö!

 

NYTT SISTA ANMÄLNINGSFATUM FÖR FOLKFORUM ÄR DEN 18/11,
Först till kvarn!

 

Välkommen till 2019 års folkforum i Malmö!


Det utlovas intressanta diskussioner, workshops, trevligt häng, vintermys och roliga aktiviteter så som konserter. Folkforum är en mötesplats för medlemsföreningarna i Folk You där vi träffas och bekantar oss med varandra, lär av varandra om föreningar och aktiviteter och tillsammans bidrar till utvecklingen av er förening och hela Folk You.

 

Årets tema: Kreatör, utövare och åskådare – hur skapar vi en solidarisk, inkluderande atmosfär som utmanar hierarkier inom en liten subkultur eller förening?

Datum:  Fre 29 nov – sön 1 dec 2019. Vi samlas på fredagskvällen från ca kl 18 och åker hem efter frukosten på söndagen.

Plats: Malmö, mer info kommer snart!

Kostnad: Alla medlemmar i er förening är välkomna, men Folk You betalar för Resa, Boende, Mat och allt annat kul som händer under helgen för max två personer per medlemsförening. Planeringen är i full gång så vi kan ännu inte säga vad deltagaravgiften kommer landa på för er som kommer utöver dessa två personer, men det brukar bli mellan 200 – 500 kr/person (inkl. mat och boende).

Program: Programmet uppdateras efterhand, har du förslag till programmet eller själv vill bidra med en uppvisning, konsert, workshop m.m. Hör gärna av dig till Henrike Wesp: henrike.wesp@folkyou.se

Anmälan: Anmälan görs via denna LÄNK, senast 18:e november.
Det finns några platser kvar och det är först till kvarn som gäller. 

För frågor, kontakta: klara.andersson@folkyou.se , henrike.wesp@folkyou.se eller christian.cuadra@folkyou.se

Translate