Inbjudan till årsmöte med FOLK YOU FOLKET och lite update!

Hej alla medlemmar i FOLK YOU FOLKET för 2018!

Tack för ert medlemskap och stöd! Det blir vi så GLADA för och det värmer i hjärtat av alla fina kommenterar vi får emellanåt! Ett litet sms med pepp och uppmuntrande ord gör så mycket! 

Folk You Folket har varit lite underbemannade sedan ordförande blev långtidssjukskriven i början av året. Så vi har inte hunnit vara så aktiva i kommunikationen och nyskapande arbete som vi velat. Fokuset har istället legat på att hålla vår kärna i balans som är att stötta och göra det lättare för barn och unga att delta i folk och världsmusik evenemang och aktiviteter, samt driva och vara aktiva i beslutsfattande processer kring sina egna kulturpolitiska medel.

Så trots lite tufft år har vi i samarbete med FOLK YOU och SOFT (Skolor och Folklig Tradition) SNART…delat ut nära 100 ”Ung och Pank?” – bidrag till 100 olika personer bara i år!!!! samt utbildat framtida arrangörer och beslutsfattare! YEAH!

Oooch i och med lite sjukfrånvaro blir även årsmötet lite…försenat! Men bättre sent än aldrig, alla är välkomna!

Hörs på Årsmötet!

Länk till Årsmöteshandlingar

Translate