FolkForum 2017

Fantastiska Folkforum!

För andra gången har Folk You haft medlemsträff som gett nya vänner, nya idéer, nya samarbeten och schysta, intressanta diskussioner. Folk You sjuder av visioner, skaparlust, värme och kraft.

Vi ser med förväntan fram emot utvecklingen av Folk You och vad som kommer skapas framöver. Alla kan göra skillnad för ett bättre samhälle med mindre hat och mer medmänsklighet!

Tack till alla som gjort helgen till ett sprakande inspirationsmöte och som visat vad som kan skapas genom organisering och engagemang.

Tack medlemmar och medlemsföreningar, föreläsare Sebastian Krantz från Sverok, Alexander Goldmann från Musiker mot rasism, Remona de Maré från Kulturens, musiker Love Kjellsson, Sofie Ward och Max Carlsson för film, foto och extra projekledningshjälp. Tack till Marita på Balanscenter och Stallet – Världens musik för att vi fick vara hos er, era lokaler skapade en fin inramning för Folkforum. Tack Pia Qvarnström på Mögel mat som höll oss mätta och glada. Ett stort tack till projektledare Emma Swensson som organiserat och fått FolkForum att gå från idé till verklighet!

Årsmötet ger följande personer förtroendet att driva organisationen vidare:

Ordförande
Anton Schneider och Anja Hellström

Ledamöter
Agnes Rodhe – Kassör
Alicia Jardine
Mischa Grind
Sofia Johansson
Richard Wirdeson
Ida Kjällquist
Anna Gustavsson

Suppleanter
Christian Cuadra
Nisse Blomster

Revisor
Christina Wahlström, Revisorspoolen

Valberedning
Erik Rask och Vendela Höök

Stort tack till avgående styrelseledamot Amanda Romby och avgående valberedningsledamot Signe Bjelkenäs för ert arbete och engagemang.

Vi ses!
Anja Hellström och Anton Schneider, Ordföranden i Folk You
Undrar du något eller vill samarbeta? ordforande@folkyou.se

Translate