REGIONALA ARRANGÖRSTRÄFFAR I HÖST

Nu kan du som arrangerar konserter anmäla dig till regionala arrangörsträffar i Trollhättan/Vänersborg eller Skellefteå i höst. Det är gratis!

Nu kan du som arrangerar konserter anmäla dig till regionala arrangörsträffar i Trollhättan/Vänersborg eller Skellefteå i höst. Syftet är inspiration, kunskapsbyggande och nätverkande mellan lokala och regionala musikarrangörer. Anmäl dig senast den 12 september!

I höst arrangeras två regionala arrangörsträffar i ett samarbete mellan Kulturens och riksförbunden Svensk Jazz, Riksförbundet för Folkmusik och Dans, Kammarmusikförbundet samt Norrlandsoperan, Estrad Norr, Norrbottensmusiken, Scenkonst Västernorrland och Förvaltningen för Kulturutveckling i Västra Götalandsregionen. Folk You är också med på ett hörn!

Träffarna vänder sig till föreningar i alla storlekar och genrer, och såväl nya som erfarna arrangörer är välkomna. Din förening behöver inte vara medlem i något av de arrangerande förbunden för att kunna delta. Träffarna äger rum under en helg och innehåller seminarier, workshops, nätverksaktiviteter och konserter. Det är kostnadsfritt att delta, du behöver bara ta dig till träffen.

Först till kvarn gäller. De regionala träffarna har begränsat antal deltagarplatser. Vid större intresse än det finns möjlighet att tillgodose prioriteras i första hand en (1) person från respektive arrangör.

Trollhättan/Vänersborg 16-17 oktober
Skellefteå 20-21 november

Anmäl dig här senast den 12 september kl 23:59.

För mer information, kolla in Facebookevenemangen för respektive träff

Trollhättan/Vänersborg den 16-17 oktober
https://fb.me/e/2Znue2wve

Skellefteå den 20-21 november
https://fb.me/e/EBEYqVeG

Translate