Digital låtkurs med Nisse Blomster

Varmt välkommen på digital crash course i den traditionella musiken från fransk-kanadensiska Québec! Låtutlärning, lite kort historia om musiken, och podorhytmie (traditionellt fotstamp som används som slagverksinstrument samtidigt som man spelar). Nisse Blomster, som leder denna lilla musique Québecois for dummies, blev kär i den fransk-kanadensiska musiken för ca. 8 år sen, och har både spelat den hemma i Sverige och vid flera besök i Kanada.

Alla instrument välkomna, med ett visst förbehåll att musiken är klart lättare att spela på fiol, flöjt, dragspel, durspel, gitarr, mandolin, flöjt, då det är traditionella instrument där. Du ska vara någorlunda förtrogen med ditt instrument, kunna ta ut låtar på gehör och ha spelat några år för att få ut mesta möjliga av detta.

Har du inte det är du välkommen ändå!

Vad kostar det?
Kursen är gratis för medlemmar i Folk You Folket som är under 26 år. Medlemskapet i Folk You Folket är gratis och måste förnyas varje år.


Bli medlem här: http://ebas.folkyou.se/signups/index/3För ickemedlemmar kostar kursen 150 kr. Swishnr och bankuppgifter visas i anmälan för dig som inte är medlem.Sista anmälningsdag är fredag 13 november.

Om du har någon fråga eller fundering maila till josefin.edensvard@folkyou.se See Less

Inga fält hittades.
Translate