Folk You Årsmöte 2019

Ni som medlemmar är själva anledningen till varför FolkYou finns. Och som medlemmar ska ni också styra och påverka vad FolkYou som förening ska göra för er.
Den möjligheten kommer nu på årsmötet, det högsta beslutande, visionära och kreativa organet i föreningen.
Så ta er tid och kom till Göteborg och bygg Folk Yous framtid!

Plats för möte:
Brewhouse, Åvägen 24, Göteborg

Tid:
Årsmöte 18/5 kl. 09:00,
Konstituerande styrelsemöte 19/5 kl. 10:00

Planeringen är som följer:
Vi möts upp alla som vill på eftermiddag/kväll fredagen den 17/5, och går tillsammans på examenskonserter på närbelägna Högskolan för scen och musik!

Man kommer när man kan, helt enkelt!

Det är studenter som slutar sin studietid på musikhögskolan som ger sina avslutningskonserter, och det är alltid en stor behållning. Så rundar vi av kvällen tidigt på något trevligt ställe där alla vi olika människor kan trivas.

Dagen därpå den 18/5 kl. 09:00 börjar årsmötet, och vi tar den tid vi behöver. Under dagen bjuds det på fika och lunch, som ska passa allas dieter.

Om du som deltar har några allergier och/eller intoleranser så skriver du med det i in anmälan.

Slutligen, den 19/5 kl. 10:00 har den nyvalda styrelsen sitt första möte, för att välkomna dem och sätta in dem i sin fabulösa framtid inom Folk You.

Anmälan
Varje medlemsförening får resa och hotell fredag-söndag kostnadsfritt för 2 personer per förening. Om fler personer från en förening vill komma, så rekommenderar vi att er medlemsförening står för de kostnaderna. Samtala gärna inom föreningen vilka som ska åka på årsmötet!

ANMÄLAN!

På denna länk anmäler du att du kommer, vilka dagar du kommer, vilka nätter du behöver boende, matpreferenser med mera.  Senast två veckor innan mötet kommer alla årsmöteshandlingar (dagordning, motioner, verksamhetsberättelse mm) att finnas på den här länken, som du också hittar på hemsidan www.folkyou.se

HANDLINGAR!

Har du en motion eller ett förslag? Tveka inte att skicka in den till nisse.blomster@folkyou.se
Vi ser fram emot att träffa dig!
Än en gång varmt välkomna!

Å Folk Yous styrelses vägnar 
// Nisse Blomster 

Resor
Vill du ha hjälp att boka din resa? Kontakta Sofie!
sofie.ward@folkyou.se

Translate