Folk och världsmusikgalan

Årets folk och världsmusik gala är över. Okontrollerat jammande, hejdlöst dansande och magiska konserter ledde oss genom en hel helg i folk och världsmusikens tecken. Genom samspel och levande diskussioner har vi hittat nya mål för Folk You’s verksamhet. Genom ett seminarium fick vi massvis av input om vad folkmusiksverige saknar idag och nu är det vårt jobb att finna vägar för att förverkliga dessa tankar.

Som en ungdomsorganisation har vi möjlighet att påverka vår egen framtid. Vi har möjligheten att revidera folkhögskolornas utbildningar och stå enade i kulturpolitiska frågor som påverkar vår möjlighet att arrangera evenemang med inriktning på folkmusik. Folk You ska ge möjlighet till nätverkande för unga musiker och dansare samt ge möjlighet till utbildning i ämnen som är av vikt för en kontinuerlig verksamhet. Men ännu är inget bestämt.

Hur verksamheten ska se ut kommer att beslutas på årsmötet den 24 maj. Ni som är medlemmar i en folk you-ansluten förening har möjlighet att delta och göra er röst hörd. Mer information om årsmötet kommer skickas ut till alla medlemmars mailkorgar.

Efterfesten-1christian-1Efterfest-1  Postits-1Seminarium-1

Translate