Välkommen på årsmöte!

En helg med årsmöte, slöjd, musik och dans på Jamtli i Östersund

Folk Yous årsmöte är till för er medlemmar och medlemsorganisationer – så att ni ska veta vad som händer och kunna vara med och påverka vår verksamhet. I år kommer vi slå på stort och varva årsmötet med slöjdworkshops, musikakter och dans under en helg i Östersund.

Var?

På vandrarhemmet Jamtli mitt i friluftsmuseet centralt i Östersund, granne med Nationalmuseum och andra fina byggnader. Se karta över området längre ner på sidan. Vi bor på vandrarhemmet och har möten och aktiviteter i deras konferens- och festlokal ”Grändateljén”.

När?
Helgen 26-27 mars.

Tider?
Lördag kl. 10.00-17.00 inkl. pauser och lunch.
Söndag konstituerande styrelsemöte kl 9.00-12.00 (Under årsmötet väljs en ny styrelse. Dessa personer behöver stanna kvar även under söndag förmiddag för att ha sitt första konstituerande styrelsemöte. Tiderna under söndagen gäller därför bara dessa personer.)

Vem får komma?
Alla medlemmar i våra medlemsföreningar är välkomna! Ta möjligheten att träffa andra medlemmar, styrelsen och alla som jobbar med Folk You. Alla medlemsföreningar har rösträtt på årsmötet. Berätta om det som är viktigt för dig, din medlemsförening och var med i beslut om framtiden.

Anmäl deltagande senast Fredag 11 mars
Folk You bjuder på resa och boende till 2 personer per förening, som får representera sin förening på plats. Bor du nära står vi endast för resa, kommer du långväga och behöver boende lördag-söndag ordnar vi även det. (Fre-sön vid behov). Fyll i vad du behöver i formuläret där du anmäler dig till årsmötet. Det är välkommet att skicka fler representanter, även om vi endast kan stå för två personers kostnader. Obs! Ni bokar era biljetter själva och får reseersättning genom att skicka in kvittot till oss. Viktigt – boka avbokningsbara biljetter till resan!
Aktiviteter på lördag kväll:
På lördag kväll efter årsmötet avslutar vi dagen med slöjdworkshops, musik och dans med musiker från Birka Folkhögskola.
Vill du själv kandidera till styrelsen? Eller kanske nominera någon annan? Obs! Kom då ihåg att första konstituerande styrelsemötet med den nyvalda styrelsen är på söndagen direkt efter årsmötet och alla invalda måste stanna kvar för att medverka på detta. Om du är intresserad av att själv kandidera eller nominera någon annan – kontakta vår valberedning senast måndagen den 7/3 på valberedning@folkyou.se.
Årets valberedning består av Alva Marander (sammankallande), Alice Andersson och Ronja Grafström.

Angående Covid och smittspridning: Vi ser till att hålla avstånd till varandra och välkomnar bara de som är friska och symptomfria till årsmötet. Vi följer de restriktioner som uppkommer under våren och har en backup-plan där mötet ställs om till en digital variant. Om ni bokar biljetter inför resan, boka avbokningsbara!

Hoppas vi ses!
Styrelsen
Karta över Jamtli.